torstai 27. toukokuuta 2010

Päivä 3

09.57

Petrus oli yllättävänkin virkeänä ammeessa nukutun yön jälkeen – varmuuden vuoksi hän piti huolen, että muutkin pysyvät valppaana.

14:47

Lähdettyämme liikkeelle Kriitikko otti suihkun.

15.15

Astuttuamme eeppisestä pizzaovesta sisään, havaitsimme, että kyseessä olikin aivan oikea ravintola. Kriitikko sammui ensimmäisen kerran. Osamaksumies puhui pakkonorjaa rukousasennossa. Emme antaneet tämän häiritä, vaan hotkaisimme lätyt naamaan ennakkoluulottomasti. Toim.huom. (BPP) kyseessä ei siis ollut Dracula-pizza - harmillista.














16.01

Olimme aikeissa ostaa parkettinahkatakin kolmella tonnilla, mutta poliisit eivät olleet toimittaneet osamaksuamme perille, joten rotsi jäi hengariin. Kriitikko oli sammua nahkan tuoksusta.

16.16

Kriitikko sammui puistopenkille. Maisemat olivat hedelmälliset ja pyöreät, joka saikin Osamaksumiehen julistamaan mieltymystään dyynamiisiin pyllyihin. Muille kelpasivat myös staattiset peput, varsinkin Petruksen tykille.

16.32

Kriitikko sammui aitaa vasten.













16.43

Kriitikko sammui suihkulähteen ääreen.















16.59

Nähtiin lapsia pallossa ja kriitikko sammui puistopenkille.

17.32

Kriitikko sammui luostarialueella ja näimme hemaisevan pingispelaajan, jonka halkio oli ihankohdillaan. Näimme myös Martina Hinkkiksen, jonka halkio oli tosikohdillaan.

17.49

Ultimate-UAZ!

18.14

Havaitsimme venäläisiä hyökkäysajoneuvoja ja vitun-ison metallisen suippokyrvän, mutta kolossaalinen täti parin tonnin slerssi handussa vei huomion (pl. estoton kräkki). Kriitikko sammui tädin helmoihin. Tykki tavoitti useita pyllyjä. Muutkin sammuivat hetkeksi. Täydellinen hetki.















































22.03

Kriitikko sammui nojatuoliin.

22.30

Raati tutkaili Yuliyan päällikölle antamaa opasta ja päätti lähteä etenemään kohti O'Panas ravintolaa, pitäis olla jotain paikallista mättöä, kelpaa raadille.. Khan toimi kärkimiehenä ja johdatti seurueen lähes suoraan kohteelle, jossa vastaus oli Het! Ilmeisesti siellä oli häät tai jotain muuta bakkanaalia, joka tapauksessa niillä tuntui olevan kivaa ja olisimme mielellämme liittyneet seuraan, noh luovutimme ja lähdimme etsimään uutta paikkaa..

22.56

Löysimme ravintolan joka ulkoiselta olemukseltaa oli jotain mäkkärin ja bordellin väliltä, Petrus kävi rohkeana poikana ratsaamassa paikan sisältä ja hetken emmittyään seurue istui terassin mukaville sohville. Slerba löysi listalta ensimmäisenä relax vodu pullon, eihän siinä sitten muuta kuin tarjoijalle kansainvälistä viittomakieltä ja pullo pöytään. Ruokaakin listalta löydettiin ja lopputulos oli borssit alkupaloiksi, joka oli päräyttävän hyvää, pihvit pääsafkaksi ja espressot jälkkäriksi. Ruoka oli loistavaa ja sitä oli riittävästi, ainoana miinus puolena voidaan pitää sitä että vodu+ruoka yhdistelmä vei Slerbalta voimat ja hän aloittikin meditoinnin ravintolan pöydässä.

01.04

Saattelimme meditoivan Slerban nahkaoven suojiin nukkumaan ja päätimme jatkaa matkaa edellisenä iltana hyväksi havaittuun bsb kellaribaariin, tässä vaiheessa puolialaston osamaksumies alkoi hieman empimään koska hänellä oli paluulento aamulla klo 8. No, onneksi herätyskellot on keksitty ja osamaksumieskin saatiin mukaan. Baarissa päätettiin tilata taas yksi Hookah ja ennenkuin huomattiin, niin Petrus oli taas ilman paitaa ja teki tuttavuutta paikallisten kitarisojen kanssa. Maistui. Lopulta Hookahkin saatiin pöytään ja pehmeä, hedelmäinen savu täytti kellarin.

01.24

Joimme myös olutta.

03.12

Päästiin kämpille ja pistettiin herätyskellot soimaan aikasin, että Puolialaston osamaksumies pääsisi hyvissä ajoin kentälle ja takaisin Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti