torstai 27. toukokuuta 2010

Päivä 2

Huomioita edellisestä yöstä: Paronin ja Päällikön huoneesta kuului koko yön narinaa. Mutta mehän emme tuomitse. Puolialaston osamaksumies kaivautui Hesus Slerban lempeään rakkauden pesään (niin siis ihan vaan kainaloon, ei lähetä pervoilemaan siellä).

8:15

Sergein kyydissä kohti Tsernoa. Kriitikko jäi kämpälle ämmäilemään, otti kylvyn.

Kriitikon päivä: Petivaatteet ei sitten ollukaan vain hieman viileitä..ne oli suoraan märkiä. Nukkumaan mentiin sikiöasennossa penkkasin just maailman fiiliksissä. Reippaitten nokosten jälkeen ei muuta kuin amme täyteen ja lutraamaan. Hyvää teki tuo ja puolen tunnin jälkeen rupes jo elämä hymyilemään aivan eri kontrastilla. Sitten ei muuta kuin ihmettelemään. Eilen nähtiin kaikki ja vähän päälle pohjoisesta, joten kaiken järjen mukaan nenä kohti etelää. Kiova on siitä jeppiskamaa, että nähtävyydestä näkee jo sopivasti seuraavan nähtävyyden. Jonkun riipasevan karmeen betoniläjä taidemuseon jälkeen veri vetää rantsuun. Rannassa olikin kaikkea jänskää, kirkkoa ja palatsia joka nurkan takana, parit isänmaalliset tetsauspatsaat kevennyksenä välissä. Kaikki hyvin keskellä skuttaa rakennettuun teräskaareen asti. Siisti oli kaari ja hylätty ulkoteatteri siinä naapurissa. Mut jos kartta sanoo, että huudeilta lähtee yks tie kohteeseen, niin miks niitä on viisi.. Arpaonni ei ollut optimaalinen, ja seuraavan puolisen tuntia tulikin kömmittyä keskellä metsää serpentiininä kiemurtelevaa polkua seuraten. Matkalla oli ammattilaisen pussikaljapaikkaa ja herkistelypaikkoja. Osa jopa aktiivisia. Kyllä mäkin herkistelisin, jos tietäsin, missä olen ja ei olis hiki hatussa ja hattu taskussa. Lopulta löyty Kievin Dynamon stadika ja joku palatsi. Siitä sitten asiaan ja poikien kanssa hamstraamaan sgepardia.

08.45 - 18.30

Tsernobylin reissu muilla paitsi Kriitikolla. kts. erillinen kertomus ->

18:30

Neljällä huntilla kaljaa. Ja keskihyllyn vodua. Finkku kuului ylähyllyn kermaan, ei me sitä haluttu.




















19:13

Tapahtui nahkainen narahdus.

19:43

Puolialaston osamaksumies ilmoitti tulevansa.

19.43-

Oluttasting ja kuvakollaashi.

20.25

Keskihyllyn vodua teekupeista. Bukee kallistui Lasoliin. Kuin Stolishnayaa, mutta oikeasti Slatogoro –Miekkaa. ”Ei yhtään ylöspäin potkiva maku, jopa positiivinen yllätys”. Pehmeää kuin äidinmaito. Kermaista kuin Bearnaise-kastike. Parhaimpia raadin maistamia voduja loppulopuksi, vaikka esituoksu antoikin ymmärtää haureuksia.

20.39

Pakarapäällikkö koomaili, kunnes mainittiin Ursus. Raati henkisessä tilassa. Jeesus tulee, tule sinäkin – paitsi että puolialaston tuli jo. ”Nahkainen sohva, jonka nahkainen sisäosa on jopa on nahkaa.” Sohva on sisäänajettu halvan rakkauden merkeissä – punkkua ja tupakanreikiä.

20.51

Reissu-khan on puhunut. Kai sillä oli jotain perkeleen tärkeetä asiaa.

21.01

Keskustelemme henkeviä elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta muusta sellaisesta… kirj. huom: kohta pitäis varmaan lähtee..

paikallinen pikaruokala,, silmät söi mies ei… hyvät mätöt ja hyvät oluet.. terdellä nopeat espressot ja porukka jaksoi taas..

22.30

itsenäisyys aukiolla terde jossa piiika juoksi mies ei, alhaalla soi väkivaltainen konemusiikki.

23.07

Back Street Boys disko aka. BSB: tunnelma oli miellyttävä mutta luokseen kutsuva. Junkka soi ja piippu paloi veikka Hesus yritti hiekottaa tilanteen heittämällä hiilet tuoppiin, palvelusväki pelasti tilanteen ja piippu oli extravagantti aka. vitun hyvä. Tatjana heitti tissit framille ja seurueen tunnelma nousi käsin koskettelevan korkealle. Seurue joi bisseä raivolla, kriitikko kokeili puolialastomuutta tanssilattialla ilman huomattavaa menestystä., kriitikon huomautus:” ei pidä paikkaansa, siihen tuli heti joku äijä ja joku tisseillä varustettu tatjana ” Petrus Khali osui ensinmäiseen sokettiin ja testesi paikallisen hameväen kielitaidon.




















04.35

Paikallinen miilisi ratsasi Khalin, Kriitikon ja puolialastoman osamaksumiehen. lopputulos: kriitikolta puuttuu tonni ja Petrukselta hävisi eurot. Hetkeä aikaisemmin Khalin pää teki läheistä tuttavuutta Cafe del Marin kyltin kanssa, pikku vikoja helppo korjata. Luotettavien silminnäkijä havaintojen mukaan (kukaan ei muista nähneensä) kriitikko on tukenut paikallista kunnallistekniikkaa ja on tietämättään testannut naamalla rakennusten rappausta. Loppu hyvin kaikki hyvin Khali sammui ammeeseen, kuultaessa kysyttävä kertoi seuraavaa: ” Saastaisen pitää peseytyä”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti