torstai 27. toukokuuta 2010

Päivä 1

Klo 4:00

Päivä alkoi suurella pettymyksellä, Kriitikko Stimulan kasvoilla on silmiinpistävä vitutus. Syy: Helsinki-Vantaan kaljahanat eivät olleetkaan auki vielä neljältä, vaan aukenevat vasta viideltä, jolloin ryhmämme on jo matkalla kohti Riikaa















Klo 5:30

Päivä on pelastettu! AirBaltic aloitti oluttarjoilun jossain Viron ilmatilassa. Tarjolla oli LUKSUS ALUSta, josta arvostelut luonnollisesti löytyvät.

Klo 7:00

Ilmestyttiin Riikaan. Paska paikka, koska terassit eivät olleet auki ja jouduimme kiertämään kaupunkia kuivin suin.

Klo 10:00

Palattiin Riikasta takaisin kentälle ja päätettiin jatkaa matkaa eteenpäin, kun eivät kerran olutta myyneet L

Klo 10.10

Lentokentän baarista löytyi vihdoin jotain oluen tapaista. Ice Beer oli lämmintä ja aika lamea.

Klo 12.30

Juotiin lisää LUKSUS ALUSta matkalla Ukrainaan.

Klo 16:00

Petrus Ghalia huijattiin pankissa.

Klo 16:30-21.10

Pyörittiin ympäri Kiovan terasseja ja aloitettiin tutustuminen paikalliseen olutkulttuuriin. Kalleimmat olut kaupungin keskeisimmältä paikalta maksoivat hurjat 1,5€. Oppaana toimi Puolialastoman osamaksumiehen edellisenä yönä hostellista bongaama paikallinen historian opiskelija, joka kieltämättä hoiti homman kiitettävästi kotiin. Ei olis muutenkaan uskonut, kuinka paljon tälläseen tuppukylään mahtuu kirkkoa ja patsasta. Jäbä oli aika kohtuuttoman fileissään, eikä loppua kaupunkikierrokselle vaan näkyny. Ei pitäis valittaa, kun kerrankin löytyy oikeasti auttavainen ja mukava kaveri, mut jumaleishön porukka on liikenteessä tyyli ennen tarkotusta kusiluikkareilla ja jalat alkokin huutaa houshiannaa. Tuli muuten pöpötettyä paikallisia herkkuja seisovasta pöydästä. Toinen erä, ehkä kolmaskin tiedossa, koska kaikki oli hyvää ja ruokalajeja enemmän kuin pystyi yhteen istumaan syömään.

Klo 21.30

Hotelli Insestin kohdalta oikealle, tipautti BPP sulavasti kuten mummo alas rappusia

22:10

Puolialaston osamaksumies oli vapautumisen rajoilla. Onneksi boxerit kuitkin pysyivät päällä















22:12

Puolialaston osamaksumies lähti sörkkimään silmiään.

22:21 Luultavasti tässä vaiheessa täysin alaston osamaksumies valittelee vaaleanpunaisen vessapaperin ruusuntuoksun vaikeuttavan laukeamista.

22.50

Vittu. Pakarapäällikkö oli menossa makuuhuoneeseen eikä erityisesti ollut menossa nukkumaan eikä hakemaan kortsuja, kunnes ovi suoritti itselukituksen. Ja TÄMÄ on totuus. Hetkeksi alkoi jo jurppimaan, mutta onneksi murtomies hoiti homman.

23.49

Kummitus jäi vessaan jumiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti