tiistai 12. lokakuuta 2010

Päivä 2 Teutoonien temmellyskentällä

Toisen päivän mietteitä: Ukkosmies ei saletisti ole nukkunut paria tuntia enempää. Kuitenkin klo 20:56 tapahtuneessa katsauksessa Kriitikko ja seuraneiti on sammumispisteessä. Ukkosmies kiittää nuhalääkkeitä joita lääkärisetä määräsi. Vaikutus sama kuin amfetamiinilla.

Löysimme Shangrilan. Ei pidä sekoittaa sairaalaan, kyseessä on jotain paljon parempaa. Eli Saksalainen supermarketti! Oliko pilsneeriä? Sen voi niinkin sanoa. Hamstrattua tuli sen verran paljon, että hyvä kun jaksoi kämpille kantaa. Nyt alkaa maistelu.

Klo X - X Oluen kittausta huolestuttavalla tahdilla.

Kriitikko sammuu ja seuraneiti oksentaa katolle. Ukkosmiehelle jää käteen valtava WTF-tila. Kriitikko asiasta: No niin just. Nyt kun sattuu ja tapahtuu ja äksöniä virtaa suonissa, Ukkonen on rakastamassa, tai vielä pahempaa...nukkumassa klo 23. Dokaamaanhan tänne tultiin, WTF, vai miten siellä ämirkissä sanotaankaan?! Niin ja vittu.

23:00: yritykset herättää Ukkonen ei etene, nyt tunnin yritysten jälkeen suattaapi olla, että Kriitikko lähtee soolona Berliinin yöhön. Ei matkustettu maaliman toiselle puolelle murjottamaan hotellissa. Kaljaa koneeseen ja vaahdot päähän. Siitä se lähtee kuin Trabantti pakkasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti