tiistai 12. lokakuuta 2010

Das Land Die Teutonit

Päivä 1:

Raipatiraibarai! Kuin siistii tää on, me ollaan nyt asian ja maan ytimessä. Rajapäsmärit pölli kriitikon saippuat ja partavaahdot, et vaiheessa mennään vähän metsämiehenä, mut se on sellasta ja näin. Ukkosnivunen korkkas puol viis, muualla himmailtiin viiteen. Hunnit on aika lepposaa porukkaa. Jänskä juttu, et paikka on siitä huolimatta pullollaan jotain muita, jotka puhuu eri vierasta kieltä. Kaalinkärkkyjistä vielä, että pyllyt ei ole ihan Kiovaa, mut sehän ei tainnu olla todellista muutenkaan. Olutta, sitä on ollut ja saattaa olla lisääkin. Jo nyt on löytynyt uusi yllättäjä pilsnerin saralla. Siitä ja paljon muustakin tulee vielä tulkintaa myöhemmin, eli alempana tai sit ylempänä. Joukkoon on soluttautunu ehta teutoni, joka kaiken pahan lisäks on nainen. Juo sentään olutta. Nyt ei auta paljon mikään muu, kuin unta kuugeliin. Sit pilsneeriä ja hassutteluja.

Ukkosta ei näy, se lienee parantamassa Suomalais-Saksalaisia välejä naapurihuoneessa. Eilen oli aika hurjaa. Jotenki vaan ennen viittä herääminen ja tasanen suoritus pitkin päivää ja iltaa kohti kiihtyen ei ole kestävää kehitystä. Joskus puolilta öin oli porukka jo aika nähty. Mut eilen nähtiin käytännössä kaikki nähtävyydet ja muita juttuja.

Tässä vielä aikajanaa päivän äksöneistä:

04:41: Ensipuraisu lomaan kotona.

07:57 Päästiin ulos terminaalista ns. pitkän kaavan kautta. Eli oltiin aivan täysin kujalla ja tsägällä eksyttiin bussille, joka vieläpä vei oikeeseen paikkaan. Nice.

08:53: Koska olet viimeksi syönyt mysliä? Kriitikon aamupalaan kyseinen moska kuului.

Nipa oppi uuden sanan: Apfelschorle. Ei vakuuta niin yhtään. Kyseinen liemi on omppumehua hiilihapolla. Vähän niinkusta limpparia ilman sokeria. Nannaa oikeassa suussa.

Aamupalan jälkeen metro alle ja kohti Alexanderplatzia. Ihmeteltiin TV-tornia ja homobaaria jossa mainostettiin että täällä mies tuntee itsensä täytetyksi. Ehkä myös työstetyksi. Raati päätti jättää kyseisen juottolan rauhaan. Ensimmäinen olut löyty kommaripuiston nurkan kiskasta:

11.02: Kaljat Unter den Lindenillä. Becks ei petä edes vaimoaan. Varma valinta, oikeastaan reissun penkkimerkki.

11:39: Ensimmäinen ulostus. Tuntui vitun hyvältä. -Rakkaudella Ukkosnivunen

Noudettiin seuraneiti Reichstagilta ja mentiin kaljalle. Vitullisen jonon taki piti ottaa Coronaa. 'nuff said. Periaattteessahan on hyvinkin mystillistä ja kyseenalaista, että olut tarvitsee vihanneksen, jotta siitä tulee juotavaa. Jälkipolvet siis varokoon, jos peukalo ei ole vihreä.

Kriitikko ja ukkosmies aivopesi seuraneitiä kauppatieteellisellä keskustelulla ja totesi että tyttöparka päätyy samaan tilaan kunhan toteuttaa seuraavaa mantraa: Couple more years and beers." Oltiin olevinaan niin fiksuja. Joo, Keynes on mun homeboy ja Hayekin kanssa käydään doksimassa jatkuvalla syötöllä, puhumattakaan siitä kaverista, jonka nimeä ei muistettu, mut joka keksi, et käyrien kohtauspaikka ei välttis olekaan hyvä paikka ihmisen olla. Tyttörukka vielä usko.

13:46: Tarkastettiin Aatun komentobunkkerin muistoplakaatti ja paineltiin kaljalle. Ukkosmies harjoittelee saksaa (wie heisst das bier) ja väittää turkkilaiselle ravintoloitsijalle olevansa suomalainen journalisti joka kirjoittaa arvioita berliiniläisistä kebumestoista. menee läpi.

15:19 Ukkosmies piirtää seuraneidille kuvan jossa havainnollistetaan suomen geografiaa, ja pohjoisuuden sijainnin ja masentuneisuuden ja huumeidenkäytön korrelaatiota. Raapustus oli fallostinen.

19:38: löydettiin biergarten joka oli täynnä ja joka omasi vitun huonon palvelun. Ukkosmiestä vitutti vitusti. Ukkosmies opettelee saksaa: "ich habe Lust für deine Mutter." Jos sillä ei heru, niin sit ei millään.

Keppanaa juotiin, merkkinä Löwenbrau Oktoberfest. Mieto ja makea, ei jälkimakua. Stydiä ja styrkkiä kuitenkin, mikä on hyvä asia keksimäärin. Teutonit ymmärtää olennaisen ja pitää siitä kiinni.

22:36: mitä tapahtui? ei muistikuvia. Mentiin irkkupubiin tinaamaan kaikkea. Ukkosmies vaihtoi päälle irkkumoodin ja puhui loppuillan dublinia. Keskusteli myös paikallisten kanssa siitä mikä on hyvää ranskassa, ja mikä hyvää saksassa. Päädyttiin ydinvoimaan. Uraania uuniin, jawohl bitte schön. Kattavalla otannalla on turvallista sanoa, ettei täällä tiedetä, missä A-P Nikkola luuraa.


n24:00. Seurue palaa hotellille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti